Uwindex
Image default
Bedrijven

onze nieuwe training

Boek resultaat met onze nieuwe training: Anders leren verkopen


Geef jij nu op voor deze Verkoop training

Tijdens deze training leert je alle relevante vaardigheden die je nodig hebt om op een klantgerichte en uiteraard professionele wijze te verkopen. Voor iedereen die zakelijk wil overkopen naar zijn klanten toe is dit een effectieve training.

Het gevolg van de training

Na de training verhoog je direct jouw verkoopresultaten. De hogere verkoopresultaten zijn het directe gevolg van het corrigeren van jouw communicatieve- en commerciële vaardigheden. Tijdens de training verbetert je jouw persoonlijke aanpak bij het voorbereiden en het voeren van gesprekken met potentiële klanten. Kortom, na de training zal je succesvoller opereren, zowel in communicatief opzicht als in sociaal opzicht.

Alle vaardigheden die voor een verkoopster onontbeerlijk zijn, komen in deze training aan bod. Tijdens de training wisselen theorie en verschillende praktijksituaties elkaar af. Je gaat oefenen met verschillende praktijkgerichte rollenspellen. Het is de bedoeling dat je op een intensieve manier alle fases doorloopt van het verkoopproces. je wordt tijdens de trainingen bijgestaan door een professionele trainer met ruime commerciële ervaring.

Training Succesvol Verkopen

Als verkoper heb je behoefte aan commercieel inzicht en directe verkoopvaardigheden. Je hebt contact met je klanten op zakelijke wijze met je opdrachtgevers en het belangrijkste is in een zakelijke omgeving dat je sociaal en open bent in de omgang van jouw klanten. Klantgerichte verkopers kunnen hun gesprekken goed plannen dankzij de nodige kennis en vaardigheden. Als verkoper breng je structuur in je verkoopsgesprek en ben je instaat om de klantbehoefte te achterhalen en speel je in op de eisen van jouw klant.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier