Haal uw voordeel uit het kopen van een adressenbestand

Wilt u graag in uw bedrijf inzetten op telemarketing? Dan is het een goed idee om een externe partner in te schakelen voor de nodige expertise. Kies daarom voor de service van Wolting Marketing Support. Dit bedrijf helpt u bijvoorbeeld met het verzamelen van een uitgebreid adressenbestand. Op die manier ontvangt u extra informatie over uw doelgroep, waar u weer mee aan de slag kunt. Daarbij is het mogelijk om het adressenbestand te voorzien van een jaarlijkse update. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kom dan snel aan de tafel zitten met deze expert en til de marketing in uw bedrijf naar een hoger niveau.

Verhoog de kennis over uw doelgroep dankzij een adressenbestand

Telemarketing biedt uw bedrijf heel wat voordelen en is inzetbaar voor diverse projecten. Wilt u graag uw marktkennis verhogen? Dan schakelt u de professionele telemarketeers van Wolting Marketing Support in. Deze professionals werken met uw adressenbestand en zorgen ervoor dat u al de informatie ontvangt die u nodig heeft. Vervolgens kunt u al deze gegevens integreren in uw marketingcampagne en uw doelgroep nog beter bereiken. Wilt u ook graag hulp bij het opstarten van de rest van de campagne? Ook dan vertrouwt u op deze specialisten voor een resultaatgerichte campagne.

Voer een marktonderzoek uit dankzij de aankoop van een adressenbestand

Marktonderzoek is belangrijk voor elk bedrijf. U leert hierdoor meer over de verwachtingen en de tevredenheid van uw klanten. Heeft u een duidelijke doelstelling voor ogen? Dan helpt Wolting Marketing Support u graag met het uitrollen van een gedegen marktonderzoek. U schakelt deze professionals in voor tal van onderdelen voor het onderzoek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefonisch veldwerk door middel van een adressenbestand of begeleiding bij de analyse van de resultaten. Wat verwacht u van een marktonderzoek? Laat het deze specialist snel weten en til uw bedrijf naar een hoger niveau.

Led reclame volledig op maat vervaardigd

Heeft u interesse in led reclame? Dan wilt u natuurlijk wel in zee gaan met een echte specialist die de verlichting geheel voor u op maat maakt en led reclame voor een scherpe prijs biedt. 3TAC, specialist in binnen- en buitenverlichting, ontwikkelt allereerst een ontwerp dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Vervolgens maakt de specialist het ontwerp met zorg en toewijding. Is het ontwerp af? Dan zorgt de specialist ook nog eens dat het in uw winkel of restaurant of op de gevel van het gebouw waar u het wilt hebben, wordt geplaatst. Tijdens het gehele proces van de ontwikkeling van led reclame houden de vakmensen u op de hoogte, zodat u eventueel nog kunt bijsturen.

Opvallen? Met led reclame bent u altijd zichtbaar

Natuurlijk wilt u de populariteit van uw bedrijf vergroten. U wilt groeien. En u wilt meer klanten trekken. Maar hoe doet u dat? Met led reclame van een specialist als 3TAC bent u altijd zichtbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld voor led letters, die aan de gevel van uw bedrijf kunnen worden bevestigd. Of u kiest voor een led scherm, dan op alle gewenste plekken kan worden opgehangen. Door led reclame bent u altijd zichtbaar voor potentiële klanten, zowel overdag als ’s avonds. De specialist maakt een ontwerp, geheel afgestemd op uw wensen. Vervolgens maakt de specialist de verlichting en wordt het ook geplaatst.

Led reclame voor binnen en voor buiten

Wist u dat led reclame binnen en buiten geïnstalleerd kan worden? En dat dat erg mooi kan zijn? Zo kunt u met grote led letters aan de gevel van uw bedrijf meer klanten naar binnen trekken. Maar u kunt uw bedrijf ook een andere uitstraling geven door led letters binnen te installeren. Afhankelijk van uw doelen, kiest u gemakkelijk in overleg met de specialist de reclameverlichting die het beste past. De specialist ontwikkelt, maakt en plaatst vervolgens de gewenste verlichting. Waar vindt u een specialist die u kan helpen bij het ontwikkelen van de led reclame die past bij uw bedrijf? 3TAC is een echte specialist in reclameverlichting.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Reclame maken met het oog op het milieu: kies voor led reclame

Wist u dat led reclame een van de meest duurzame manieren van verlichten is? Het is daarbij ook nog eens veilig en energiezuinig. Omdat led reclame gemaakt kan worden in verschillende soorten en maten, zien we het steeds vaker terug in ons straatbeeld. En dat zijn nog niet eens alle voordelen! Led verlichting is licht en helder. Én het is zeer betaalbaar. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld door prachtige letters op uw kantoorgevel te plaatsen? Door uw winkel goed te verlichten? Of door een mooie tekst in of buiten uw restaurant te plaatsen? Met de hulp van een specialist als 3TAC heeft u snel een prachtige én aantrekkelijk geprijsde lichtreclame.

Ontwerp, productie én plaatsing door specialist in led reclame

Bij een specialist als 3TAC kunt u led reclame voor een scherpe prijs ontvangen. Én de specialist biedt u ook nog eens een volledige service. Zo biedt de specialist u hulp bij het gehele proces. Zo geeft u altijd eerst uw wensen en eisen door. Kiest u voor een outdoor led reclamescherm? Of toch voor gevelverlichting? Heeft u gekozen, dan wordt begonnen met het maken van een ontwerp. Bent u tevreden? Dan gaat de specialist aan de slag en wordt het ontwerp uitgevoerd en gemaakt. Is de reclameverlichting klaar? Dan zorgt de specialist ervoor dat de led reclame op de door u gewenste plek wordt geplaatst.

Led reclame volledig op maat vervaardigd

Trekt led reclame ook altijd uw aandacht? En denkt u dat het ook iets is voor u? Dan wilt u natuurlijk alleen samenwerken met een echte specialist. Een specialist die maatwerk levert. 3TAC, specialist in binnen- en buitenverlichting, ontwikkelt allereerst een ontwerp dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Vervolgens maakt de specialist het ontwerp met zorg en toewijding. Is het ontwerp af? Dan zorgt de specialist ook nog eens dat het in uw winkel of restaurant of op de gevel van het gebouw waar u het wilt hebben, wordt geplaatst. Tijdens het gehele proces van de ontwikkeling van led reclame houden de vakmensen u op de hoogte, zodat u eventueel nog kunt bijsturen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Wanneer u weleens een design studio inschakelt, weet u dat deze meer voor u kan doen dan alleen raamfolie bedrukken. Van signing tot drukwerk en van grootformaatprinting tot belettering. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist. Daarom kiest u voor grafische vormgeving, styling en printwerk door Axicom Design.

Qubie®: de zitkubus met uw eigen logo of afbeelding

Zoekt u een echte eyecatcher voor uw kantoor of bedrijfsruimte? Dan is Qubie® misschien iets voor u. Dit is een zitkubus met een exclusief ontwerp. Ze bedrukken de poef namelijk met uw eigen logo of andere afbeelding naar keuze. Uw eigen Qubie® bestelt u eenvoudig bij een specialist als Axicom Design. Dit is een reclamestudio die zich onder andere bezighoudt met het bedenken en produceren van nieuwe toepassingen op het gebied van grootformaatprinting. Daarnaast kunt u bij hen ook diverse materialen laten bedrukken, van raamfolie tot behang en van marmer tot canvas. Het is allemaal mogelijk. Heeft u nog geen goed logo? Of bent u uitgekeken op uw huidige exemplaar? Ook daarvoor kunt u bij deze specialist terecht.

Verschillende printers voor het bedrukken van diverse producten zoals een zitkubus of raamfolie

Op zoek naar een reclamebureau dat beschikt over de juiste apparatuur en een hoop productiemogelijkheden? Dan kiest u een specialist als Axicom Design. Zij beschikken namelijk over diverse printers waarmee zij een breed scala aan producten maken. De kleinformaatprinter is bijvoorbeeld geschikt voor kleine oplages zoals visitekaartjes of A3 posters. De grootformaatprinter print tot 160 breed en op zowel zelfklevend vinyl, canvas, spandoek en behang. Tot slot beschikken ze over een A3-vlakbedprinter die verschillende materialen tot 5 cm dik kan bedrukken. Ook beschikt deze specialist over gespecialiseerde afwerkingsmachines als een snijplotter, postersnijmachine en lamineer- en applicatiewals. Daarnaast kunnen ze u ook van dienst zijn bij het bedrukken van raamfolie of een zitkubus.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Betaald adverteren met Google Adwords

Betaald adverteren wel of niet effectief

De vraag of betaald adverteren voor uw website of webwinkel gaat werken is van vele factoren afhankelijk. Wanneer we over betaald adverteren spreken dan hebben we het hier natuurlijk voornamelijk over Google Adwords en Facebook marketing. Beide zijn populair en in prijs voor de opzet en uitvoering steeds meer op hetzelfde niveau qua kosten. Toch zijn er duidelijk verschillen tussen beide vormen van betaald adverteren te bespeuren. Facebook marketing is voor meer een vorm van marketing waarbij je of voornamelijk je merk, product of dienst onder de aandacht brengt bij een specifieke doelgroep. Deze doelgroep heeft niet direct een koopintentie maar zal dus wel met een advertentie geconfronteerd worden. Bij Google Adwords kunnen we dit ook bereiken door display advertenties te “pushen’ naar een doelgroep van gebruikers. Maar binnen het zoeknetwerk als ook  Shopping gedeelte van Adwords zal het veel meer gericht zijn op de directe koopintentie van een internet gebruiker. Hij of zij zoekt namelijk op dat moment naar een product of dienst. De kans dat er een conversie plaatsvindt zal dus veel hoger zijn.

Google Adwords correct inrichten

Het klinkt wellicht simpel een advertentietegoed en een paar campagnes met bijbehorende advertenties en zoekwoorden inrichten en klaar is kees. Maar dit is niet de meest geschite manier om een google adwords campagne op te zetten. Wanneer je succesvol wilt worden met een goede Google Adwords campagne zul je meer expertise moeten gebruiken en zal het heel duidelijk moeten zijn welke marges en winstpercentages er behaald moeten worden met de campagnes. Wanneer dit niet duidelijk is er gewoon geen goed resultaat te behalen. Probeer eerst eens goed na te denken voor welk marketingbudget je welke omzet wilt bereiken. Wanneer je dit per product of dienst bepaald zul je veel specifieker kunnen gaan onderzoeken welke vorm van marketing als ook welke campagnes eerst de hoogste prioriteit krijgen. Een goede zoekwoordanalyse kan dan ook het bereik en volume als ook globale klikkosten bepalen. De inzet van de juiste vorm van adverteren, zoekverkeer, display, remarketing, DSA, Shopping, YouTube zal dan ook helder worden. Probeer nooit met een beperkt budget alles te scoren maar focus en bereik sneller resultaat met effectieve campagnes. Meer weten neem gerust even contact op met SMIDIT

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier