Lees hier de beste tips voor het kiezen van een schoonmaakbedrijf in Roosendaal of Breda

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf en dit doen wij voor bedrijven in verspreid over heel Nederland. 

Schoonmaakbedrijf in regio Breda of Roosendaal

Bij Hofkens HIG kunt u zowel terecht voor dagelijkse schoonmaakonderhoud als periode. De keuze is aan u! Wij staan 24/7 voor u klaar. U heeft de keuze uit verschillende schoonmaakonderhoud diensten zoals: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Dit is nog maar een kleine greep uit onze dienstenpakket. Bij ons kunt u kiezen om meerdere diensten af te nemen of slecht één dienst. Samen kijken we wat het beste bij u past en waar u behoefte aan heeft. 

Industriële reiniging van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG

Hofkens HIG staat voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan altijd voor u klaar. Dit is ook terug te zien in onze schoonmaakwerkzaamheden. Wat bedoelen we met industriële schoonmaak? Denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de diensten? Neem dan contact. Hofkens HIG, voor al uw schoonmaak in Roosendaal en schoonmaak in Breda.

In welke werkomgevingen is Hofkens HIG actief?

Op zoek naar schoonmaak in Roosendaal? Of schoonmaak in Breda? Dan zit u bij Hofkens HIG goed. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet. Een schoon bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Hiermee maakt u een goede indruk bij uw klanten. Wij werken voor bedrijven uit verschillende branches zoals onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Hierdoor is ons klantenbestand is zeer divers en hebben we ervaring met het schoonmaken in verschillende werkomgevingen. Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen en trappenhuizen. 
Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier