Uwindex
Image default
Banen en opleidingen

Intermediair? Dan helpt een online cv-database je aan de juiste kandidaten

Werk je voor opdrachtgevers en ben je op zoek naar nieuw en geschikt personeel voor hun openstaande functies? Dan is het belangrijk dat je werknemers aandraagt, die bij de onderneming en openstaande functie passen. Hoe makkelijk is het om een cv-database te raadplegen in de zoektocht naar nieuw personeel? Op ikbenbeschikbaar.nl kun je tegen een maandelijks tarief in de cv-database kijken. Op deze pagina lees je op welke manier je aan geschikt personeel komt en waarom een online database raadplegen handig is.

Op welke manieren kun je aan geschikt personeel komen?

Als intermediair heb je de taak gekregen om tussen werkzoekenden en opdrachtgevers te bemiddelen. Het is belangrijk dat je precies weet naar welk type personeel de opdrachtgever op zoek is. Wanneer je dat weet, kun je de kandidaten met de beste kansen uit de cv-database selecteren voor de openstaande functie. Waar vind je personeel dat serieus op zoek is naar een baan om al hun kansen te benutten? Vaak merk je dat er twee soorten werkzoekenden zijn, de actief werkzoekenden en de latent werkzoekenden. Actief werkzoekenden willen vaak zo snel mogelijk van baan wisselen, terwijl de latent werkzoekenden tevreden zijn met hun huidige baan, maar nieuwe uitdagingen wel aan willen pakken, mits ze op de juiste manier benaderd worden. Vaak dien je dan een goed aanbod te hebben en interessante secundaire voorwaarden te bieden.

Waarom is het handig om een cv-database te raadplegen?

Als intermediair is het belangrijk om binnen een kort tijdsbestek relevante kandidaten bij de opdrachtgever aan te leveren. Op ikbenbeschikbaar.nl kun je tegen een maandelijks tarief onbeperkt gebruikmaken van de cv-database. In de cv-database hebben meer dan duizend werkzoekenden een cv geüpload. Het makkelijke aan het zoeksysteem is dat je kandidaten op basis van werkervaring, opleidingen en vaardigheden kunt selecteren. Wanneer je een zoekopdracht aan de cv-database geeft, komt er vaak al snel een passende kandidaat naar voren.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/