Uwindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Inklokken en uitklokken met een prikklok

Door gebruik te maken van een prikklok als tijdregistratiesysteem zorgt u ervoor dat er altijd sprake is van een correcte registratie van de gewerkte uren van uw medewerkers. Dankzij de prikklokken van EasySecure International kunt u zien hoeveel uur er in een bepaalde periode wordt gewerkt. Op basis hiervan kunt u bepalen of dit effectief is voor uw bedrijf of dat uren wellicht anders ingedeeld moeten worden. Daarnaast heeft u ook inzicht in het al dan niet op tijd komen van uw werknemers en kunt u hier eventueel op anticiperen. Een tijdregistratiesysteem, prikklok of andere oplossing van EasySecure International kan uw bedrijf vele voordelen bieden.

Verschillende opties voor in- en uitklokken

EasySecure International maakt gebruik van tijdregistratiesystemen die gekoppeld zijn aan een zogenaamde check-in-at-work. Dit is het inklokken en uitklokken bij het aankomen op of het verlaten van het werk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prikklok, maar u kunt ook kiezen voor een stempelklok of tikklok. Een dergelijk systeem kan op verschillende niveaus gebruikt worden. Het kan in het algemeen voor het gehele bedrijf gebruikt worden, maar bijvoorbeeld ook per afdeling. Zo weet u wie op welke afdeling werkzaam is op een bepaald moment, wat in sommige gevallen handig kan zijn.

Contacteer de specialist in oplossingen

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een prikklok of ander tijdregistratiesysteem is het verstandig om u goed te laten informeren en ook hier staan de specialisten van EasySecure International voor u klaar om u van dienst te zijn. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden, advies geven en bepalen welk systeem voor uw bedrijf het meest geschikt is. Hierdoor bent u altijd voorzien van het beste en juiste systeem en bent u ook nog eens verzekerd van een hoge kwaliteit en de laatste technologieën zoals biometrie, gezichtsherkenning. Daarnaast zijn er ook verschillende draadloze oplossingen.

Gerelateerde artikelen

Incassobureau Lunteren

Op zoek naar een incassobureau in Utrecht?

Arbeidsdeskundig onderzoek voor helderheid!