Geniet elke dag van uw bank voor uw klassiek interieur

Voor al uw klassieke banken moet u bij Star Stijlmeubelen in Den Haag zijn. In onze showroom vindt u de bank die bij uw interieur past en die ook lekker zit. Dat is ook precies waarom u eens een bezoek moet brengen aan Star Stijlmeubelen, hét familiebedrijf dat enkel klassieke meubelen in de collectie heeft. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.

Een tv-commode: praktisch en onmisbaar in een klassiek interieur

Zoekt u naar een geschikt meubel om uw tv op te plaatsen, dat in uw klassiek interieur past. Bij Star Stijlmeubelen vindt u de perfecte tv-commode, die praktisch en mooi is. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.

Sinds 1895 gespecialiseerd in een klassiek interieur

Droomt u van een klassiek interieur? Breng dan snel een bezoek aan Star Stijlmeubelen in Den Haag. Dit familiebedrijf levert al gedurende vier generaties kwaliteitsvolle meubels voor uw klassiek interieur. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. U vindt alles zoals salontafels, dressoirs en eetkamertafels bij van Star Stijlmeubelen. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2, waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.