Ethereum Classic wel of niet investeren?

Ethereum Classic uitleg

Misschien heb jij wel eens gehoord van Ethereum Classic? Bij Bitvavo kun jij ook de keuze maken om hierin te investeren en deze te kopen. Maar die keuze wordt meestal niet zomaar gemaakt want het is ook wel fijn om er wat meer over te weten.

Zo kun jij die keuze dus ook maken en dan zien wat jouw opties daarin zijn. Je kunt namelijk zelf crypto kopen en verhandelen als de koersen dan weer gunstig staan.

Echter bepaal je dat dan weer helemaal zelf en dan ben je dus afhankelijk van het moment en je eigen keuzes. Het is nooit de garantie dat je winst maakt, maar je kunt het wel proberen en ook dat is al een leuke uitdaging.

Je zal er steeds meer over te weten komen en eenvoudiger keuzes kunnen maken als je eenmaal weet wat er van je wordt verwacht. Door ervaring leer je er dus meer over.

Technologie achter Ethereum Classic

Misschien ken je de blockchaintechnologie achter Ethereum deze lijkt namelijk veel op die van Ethereum Classic. Het is namelijk zo dat deze tot block 1920000 hetzelfde zijn. Maar vanaf dat ene punt is er een zogeheten hard fork geïmplementeerd.

Maar er zijn ook wel overeenkomsten want ook Ethereum Classic richt op slimme contracten en uiteraard op de gedecentraliseerde applicaties. De cryptovaluta van Ethereum Classic wordt afgekort als ETC. Als je kiest voor Bitvavo dan kies je voor crypto kopen en handelen en als je geluk hebt en de koers staat gunstig, dan kun jij een mooi bedrag aan winst eraan overhouden.

Het is sowieso goed om een veilig platform te kiezen. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk dus je doet er alleen maar goed aan om die stap te zetten.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Ripple koers volgen?

Ripple koers volgen

De ripple koers volgen is een bezigheid op het gebied van investeren. Het is een beetje te vergelijken met de aandelenbeurs, maar toch ook weer niet helemaal. Dit maakt het voor een aantal mensen die wel geïnteresseerd zijn in het investeren in deze specifieke cryptomunt misschien wat lastig om te begrijpen. Dit hoeft geen probleem te zijn, want aan de hand van een aantal simpele punten kan al heel veel een stuk duidelijker gemaakt worden. Op die manier is het investeren in deze munt dus ook veel gemakkelijker te maken. Let op de volgende zaken bij het volgen.

 

De munt kopen

De ripple koers volgen wordt natuurlijk pas interessant op het moment dat je de munt zelf in bezit hebt. Dat betekent dus dat je hem eerst zelf zal moeten kopen. Dat doe je bij een broker. Dit is een website die gespecialiseerd is in één of meerdere cryptomunten, bijvoorbeeld ripple. Je bepaalt dan hoeveel je er wilt hebben en rekent vervolgens in euro’s af met bijvoorbeeld iDeal. Dit is ook direct je eerste kennismaking met de koers. Het bedrag dat je moet betalen voor je eerste aankoop is namelijk op deze koers gebaseerd door de broker waar je afneemt.

Als investering

De ripple koers volg je omdat je de digitale munt als investering hebt gekocht. Je hebt ze opgeslagen in een wallet en volgt nu hoe de waarde van de digitale munt zich ontwikkelt. Wanneer je ziet dat er eens stijging in de waarde komt, dan kan het interessant worden om de ripple weer te verkopen. Het hangt er natuurlijk wel van af hoeveel de stijging is. Je moet, net als bij aandelen en obligaties goed kunnen speculeren. Heb jij bijvoorbeeld het idee dat de stijging in waarde zich nog verder gaat doorzetten? Dan kan je ook nog even afwachten.

Waar volgen?

Het volgen van de ripple koers doe je bij een broker online. Vaak is het heel gemakkelijk omdat de stand live wordt doorgegeven op de website van de broker. Je kunt dan volgen wat de waarde op dat precieze moment is. Er zijn sites waar alleen de daadwerkelijke getallen te zien zijn, mogelijk met een groen of rood pijltje voor een stijging of daling. Er zijn ook sites waar de koers in grafiekvorm wordt weergegeven. Zo krijg je meer een historisch inzicht in de ontwikkeling van de munt. Daarmee kan je dan mooi wat meer inzicht krijgen in hoe het verloop is.

Effect op de koers

De ripple koers komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Er zijn allerlei zaken die hierop van invloed zijn. Een voorbeeld hiervan is het spel van vraag en aanbod. Wanneer er meer vraag is zal de prijs stijgen. Ook het nieuws kan hierop van invloed zijn. Wanneer er positief nieuws is kan de vraag vaak stijgen en zal dus ook de waarde stijgen. Al deze zaken zijn dus de moeite van het volgen waard. Aan de hand daarvan kan je vaak slim handelen en is het mogelijk dat je lekker gaat verdienen met de investering die je hebt gedaan.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Je financiële administratie overzichtelijk geregeld

Het berekenen van een salaris kan een flinke klus zijn. Dat is het al helemaal als je eigenlijk ook niet zoveel verstand hebt van de administratie. Dan kan een salarisberekening een echte crime voor je zijn en misschien kom je er dan uiteindelijk nog steeds niet uit. Een loonberekening is nog veel meer werk voor bepaalde sectoren. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de horeca, waar je te maken hebt met onregelmatigheden in de lonen en andere lastige zaken.

In dergelijke gevallen is het misschien sowieso wel beter om eens te overwegen je administratie uit handen te geven aan iemand die er verstand van heeft. Dat heeft voor iedereen namelijk voordelen. Je houdt veel meer tijd over die je weer in andere werkzaamheden kunt steken en je weet zeker dat je salarisadministratie foutloos en correct plaatsvindt. Een loonbureau is namelijk specialiseert in dit soort administratie en kan daarom goed zorg dragen voor jullie administratie.

Door het uitbesteden ben je er zeker van dat al je verzoeken binnen 24 uur verwerkt worden en dat je werknemers dus ook zo snel mogelijk en correct hun geld ontvangen. Dat maakt dat jij dus ook toezeggingen kunt doen tegenover je werknemers die je ook echt kunt nakomen.

Het handige is dat een loonbureau altijd gebruik maakt van salarissoftware, dus alles staat direct online en is dus ook door jou in te zien wanneer je daar behoefte aan hebt. Ook je werknemers kunnen heel eenvoudig hun eigen documenten opvragen. Denk hierbij aan (oude) loonstroken maar ook de jaaropgave. 

Ook voor de belastingdienst is het heel handig. Niet meer eindeloos zoeken naar dat ene papiertje maar gewoon alles bij elkaar zodat je dit eenvoudig kunt aanleveren wanneer de tijd daar is om dat te doen. Voor je aangifte is het natuurlijk ook wel heel prettig om te weten dat er geen fouten in je administratie zitten.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier