Uwindex
Image default
Aanbiedingen

Ethereum Classic wel of niet investeren?

Ethereum Classic uitleg

Misschien heb jij wel eens gehoord van Ethereum Classic? Bij Bitvavo kun jij ook de keuze maken om hierin te investeren en deze te kopen. Maar die keuze wordt meestal niet zomaar gemaakt want het is ook wel fijn om er wat meer over te weten.

Zo kun jij die keuze dus ook maken en dan zien wat jouw opties daarin zijn. Je kunt namelijk zelf crypto kopen en verhandelen als de koersen dan weer gunstig staan.

Echter bepaal je dat dan weer helemaal zelf en dan ben je dus afhankelijk van het moment en je eigen keuzes. Het is nooit de garantie dat je winst maakt, maar je kunt het wel proberen en ook dat is al een leuke uitdaging. Je zal er steeds meer over te weten komen en eenvoudiger keuzes kunnen maken als je eenmaal weet wat er van je wordt verwacht. Door ervaring leer je er dus meer over.

Technologie achter Ethereum Classic

Misschien ken je de blockchaintechnologie achter Ethereum deze lijkt namelijk veel op die van Ethereum Classic. Het is namelijk zo dat deze tot block 1920000 hetzelfde zijn. Maar vanaf dat ene punt is er een zogeheten hard fork geïmplementeerd.

Maar er zijn ook wel overeenkomsten want ook Ethereum Classic richt op slimme contracten en uiteraard op de gedecentraliseerde applicaties. De cryptovaluta van Ethereum Classic wordt afgekort als ETC. Als je kiest voor Bitvavo dan kies je voor crypto kopen en handelen en als je geluk hebt en de bitcoin koers staat gunstig, dan kun jij een mooi bedrag aan winst eraan overhouden.

Het is sowieso goed om een veilig platform te kiezen. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk dus je doet er alleen maar goed aan om die stap te zetten.

https://github.com/bitvavo