Een prachtige spiltrap ontworpen naar uw smaak

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe trap is het van belang dat ze voor een langere tijd mee gaat. Daarnaast moet het een veilig model zijn. Is het bijvoorbeeld nodig om een spiltrap aan te schaffen voor uw werkplaats. De vorm van de trap bespaart namelijk een hoop ruimte. Of gaat u liever voor een design spiltrap in uw nieuwe huis? Wat u ook kiest, met een spiltrap van Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze flexibele organisatie heeft de kennis en kunde in huis om trappen van elke gewenste afmeting te ontwerpen en installeren., waardoor geen enkele uitdaging te groot is. Elke trap die wij leveren beschikt over een CE-markering. Dat wil zeggen dat onze trappen voldoen aan de door de Europese Economische Ruimte gestelde eisen. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve spiltrap.

Kiest u een stijlvolle of klassieke spiltrap voor uw nieuwe huis?

Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor in uw huis? Of gaat u verhuizen en wilt u deze verbouwen? Dit is namelijk het element wat men ziet bij het binnenkomen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke trap u kiest. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijk ontwerp voor uw spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap, oftewel spiraalvormige trap, is compact en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u voor een stalen spiltrap met een klassieke uitstraling of een moderne spiltrap waarbij de treden zijn afgewerkt met glasplaten. De specialist in spiltrappen voorziet u graag van advies over de meest geschikte spiltrap voor uw huis.

Een spiltrap van hout, glas of rvs? Het kan bij de specialist in trappen!

Wist u dat het mogelijk is om uw spiltrap in verschillende materialen te bestellen? Zo heeft u een houten spiltrap voor in uw nieuwe woning, maar het is ook mogelijk om een prachtige, glazen spiltrap voor een hotel te laten maken. Dit alles laat u doen bij Hoscon Trappen. Alle trappen worden op maat gemaakt, van de beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig hout, sterk rvs of stijlvol glas. Ook een combinatie van deze kwalitatieve materialen zijn mogelijk om een spiltrap te creëren die voldoet aan al uw wensen. De specialist heeft kennis van alles wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving om uw trap niet alleen stijlvol, maar ook veilig te maken. Zo kunt u optimaal en zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe spiltrap.