Een ouderen alarm die u buiten de deur helpt

Waar u ook bent, met het ouderen alarm wordt u geholpen wanneer u in nood bent. Het maakt niet uit of dat binnen- of buitenshuis is. Op die manier kunt een met een gerust hart eropuit. Bevindt u zich in een noodsituatie? Dan maakt u met een druk op de knop contact met de zorgcentrale. Via een gps-verbinding kan de medewerker van ATA Personenalarmering zien waar u zich op dat moment bevindt. Naast dat de zorgcentrale gecontacteerd wordt in een noodsituatie, kunt u er ook voor kiezen om een familielid of vriend te waarschuwen bij nood.

Het ouderen alarm aansluiten aan uw brandmelder

Het ouderen alarm is te koppelen aan gasmelders, brandmelders en CO-melders. Op die manier vergroot u de veiligheid van de leefomgeving binnenshuis. Zodra bijvoorbeeld het brandalarm afgaat, zal de zorgcentrale van ATA Personenalarmering een melding krijgen. Heeft u nog geen brandmelder en/of gasmelder in uw woning hangen? Denk ook aan een CO-melder. Koolstofmonoxide is namelijk reukloos en daardoor zeer gevaarlijk. Het risico op koolstofmonoxidevergiftiging is het grootst in woningen met gaskachels of oudere cv-installaties. De monteurs van ATA Personenalarmering komen graag een detector in uw woning plaatsen wanneer uw ouderen alarm wordt geïnstalleerd. Uiteraard voldoen alle detectoren aan de Europese normen. De monteur zorgt direct voor de verbinding met de zorgcentrale.

Het ouderen alarm werkt 24/7

Wat er ook gebeurt, de alarmcentrale van ATA Personenalarmering helpt u in geval van nood. Of u nu struikelt of er brand uitbreekt, zij zijn er 24/7 voor u. Vooral als u alleen bent, hebt u altijd een helpende hand bij u. Het alarmsysteem voor ouderen draagt u om uw pols, hals of plaatst u ergens in huis waar u gemakkelijk bij kunt. Zodra u op de knop druk wordt er contact gemaakt met de zorgcentrale van ATA Personenalarmering. U krijgt direct een medewerker aan de lijn die snel, deskundig en adequaat op uw situatie kan inspelen. Dit kan zijn door de ambulance, brandweer of politie te bellen. De medewerker van ATA Personenalarmering houdt uw melding in de gaten totdat u bent geholpen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier