Een groene wand zorgt voor gezondere medewerkers

Veel mensen hebben last van de droge lucht op kantoor. Daar komen klachten als vermoeidheid, misselijkheid, duizeligheid en droge ogen van. Is het niet prettig als u de gezondheid van uw werknemers kunt bevorderen, bijvoorbeeld door de installatie van een groene wand? De verticale tuin richt u volledig naar eigen wens in en biedt een mooie en rustige uitstraling. Is de groene wand geïnstalleerd? In dat geval werken uw werknemers effectiever. Onderzoek wijst namelijk uit dat de toevoeging van natuurlijkheid elementen leidt tot 15% meer welzijn, 15% hogere creativiteit én 6% hogere productiviteit. 

Het ziekteverzuim neemt af na de installatie van een groene wand

U wilt niet dat uw medewerkers ziek thuis komen te zitten. Dit kost veel geld en doet de productiviteit geen goed. In veel gevallen kan het creëren van een gezond binnenklimaat en zuivere lucht het ziekteverzuim voorkomen. Klachten zoals een droge keel een hoofdpijn verminderen door te kiezen voor de installatie van een groene wand. Doordat de planten zuurstof leveren aan uw personeel wordt het binnenklimaat en luchtvochtigheid verbetert. De groene wand wordt aangepast op de beschikbare ruimte op uw kantoor. Is de verticale tuin geïnstalleerd? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten en uw wand maandelijks te laten voorzien van de juiste verzorging. 

Het onderhoud van een groene wand

Fleur uw kantoor op met een groene wand. Deze wand heeft wel regelmatig onderhoud nodig. Wist u dat u bij Green Care Interieurbeplanting een onderhoudscontract af kunt sluiten voor periodiek onderhoud? Kies uit een contractvorm in de vorm van maandelijks onderhoud of all-in onderhoud. Met een onderhoudscontract ziet uw groene wand er te allen tijde geweldig uit. Gedurende dit contract staat aandacht voor u en uw planten centraal en onderhouden de groenspecialisten uw wand op kantoor. Vloeibare meststoffen worden toegediend, planten worden afgespoten met biologisch schoonmaakmiddel en de planten worden vakkundig gesnoeid om zodoende uw verticale tuin in model te houden.