De jaarlijkse keuring voor uw aanhangwagen zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt

De aanhangwagen keuring is een jaarlijkse verplichting. Buiten dat is het ook gewoon verstandig om dit te laten doen want defecten kunnen in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen. Door ieder jaar een keuring te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

 

Een aanhanger keuren kan altijd in de buurt

Wanneer u uw aanhangwagen wilt laten keuren dan wilt u natuurlijk niet eerst het halve land door moeten rijden. Gelukkig zijn er genoeg opties bij u in de buurt, waar u ook bent. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

 

Aanhanger keuren: 24 uur per dag en 7 dagen per week

Aanhangwagen onderhoud komt nooit op een tijdstip dat het u uitkomt. Het is vervelend maar op den duur wel noodzakelijk. Gelukkig kunt u dit nu 24 uur per dag en 7 dagen per week laten uitvoeren. De 24-uurs service is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier