Uwindex
Image default
Woning en Tuin

Bijzondere picknicktafels van boomstammen

Als u van plan bent om een picknicktafel te kopen, heeft u verschillende keuzes. Er zijn picknicktafels van plastic, metaal en hout. Over het algemeen zijn dit hele gewone exemplaren, waar u misschien snel op uitgekeken bent. In dat geval bent u bij http://www.jaapdevriesermelo.nl/ aan het juiste adres. Deze webshop verkoopt namelijk unieke picknicktafels van boomstammen.

 

Het is zeker aan te raden de (vergrote) afbeeldingen van deze bijzondere boomstam picknicktafels te bekijken. U zult dan zien dat deze robuuste tafels een aanwinst zijn in uw tuin, omdat ze net even wat meer uitstraling hebben dan de gemiddelde picknicktafel. De tafels zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor ze ook in de herfst en de winter gewoon in de tuin kunnen blijven staan. Zo kunt u jarenlang optimaal genieten van uw boomstam picknicktafel. Als u dat prettig vind, kunt u zelfs een rugleuning op de picknicktafel aan laten brengen voor extra comfort. Dit geldt voor alle rechthoekig modellen.

 

Er zijn allerlei aparte modellen te verkrijgen in verschillende prijsklassen, maten en gewichten. Er is dus altijd wel een unieke boomstam picknicktafel, die past bij uw tuin en uw budget. Zo zijn er hele grote tafels waar u met maar liefst 18 mensen mee aan kunt zitten. Andere tafels zijn juist een stuk kleiner, waardoor deze ook in een wat kleinere tuin gemakkelijk zal passen. Daarnaast kunt u voor een extra stevige kinderpicknicktafel bij ons terecht. Een offerte aanvragen is dus zeker de moeite waard.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier