Bent u handig? Dan kunt u met hulp gerust zelf een zwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen is niet voor iedere voorbestemd. Bent u handig en heeft u technisch inzicht? Dan kan het zomaar zijn dat u het leuk vindt om zelf aan de slag te gaan. Het is echter wel verstandig om de hulp in te schakelen van een zwembadspecialist als Van den Heuvel Zwembaden. Waarom? Men denkt graag met u mee en staat voor u klaar. Dat is niet het enige. Ook voor deskundig advies en voor het leveren van alle benodigde materialen, zoals een zwembadtrap, warmtewisselaar of installaties, kunt u hier terecht. Zo wordt het aanleggen van een zwembad eenvoudig als u handig bent.

Weinig onderhoud nadat u een zwembad heeft laten aanleggen

Heeft u een zwembad of wilt u er een laten aanleggen? Denk dan ook zeker aan het onderhoud aan uw zwembad! Maar heeft u weinig tijd voor het onderhoud? Dat is geen probleem als u kiest voor Van den Heuvel Zwembaden. Hier heeft men zelf een milieuvriendelijk systeem ontworpen waardoor u verzekerd bent van een onderhoudsvriendelijk zwembad. Hierdoor is het wekelijks bodemzuigen en afschrobben van de waterlijn verleden tijd. Het unieke ‘omtrek-skimming’ systeem en de automatische bodemreiniging zorgen ervoor dat u minder vaak onderhoud heeft aan het zwembad. Naast het laten aanleggen van een zwembad bent u hier aan het juiste adres voor zwembadrenovatie en de aanschaf en installatie van diverse zwembadtoebehoren. Wat zijn uw wensen?

Waarom een zwembad laten aanleggen in uw tuin?

Heeft u een grote achtertuin? Laat dan een zwembad aanleggen! Heeft u geen zin meer om iedere zomer opnieuw het zwembad op te zetten voor de kinderen? Of wilt u thuis vakantie vieren? Dit zijn slechts een aantal redenen waarom u ervoor kunt kiezen om een zwembad te laten aanleggen. Want wist u dat het laten aanleggen van een zwembad geen vermogen hoeft te kosten? Helemaal niet als u voor Van den Heuvel Zwembaden kiest. Men beschikt over een zelf ontworpen systeem, waarmee binnen de kortste tijd een fantastisch zwembad gerealiseerd kan worden die voldoet aan uw wensen. Bespreek gerust eens de mogelijkheden voor uw tuin.