Van den Bergh rietdekkers biedt ook u een rieten dak aan!

U ziet het vast steeds vaker. Een rieten dak. Het valt dan ook hartstikke op. Ook is het een prachtig beeld. Charmant en robuust, warm en exclusief. Modern of klassiek: een rieten dak laat iedere woning spreken. Neem een kijkje in de wereld van het rieten dak en ontdek de vele mogelijkheden die er zijn bij Van den Bergh rietdekkers. Strakke daklijsten, een mooi ingekleed dakkapel, moderne gevelbekleding: het kan allemaal. Riet maakt mooi.

Het mag allemaal wel heel mooi en dergelijke zijn. Maar u kunt zich desondanks afvragen: hoelang gaat een rieten dak mee? De levensduur van een kwalitatief goed rieten dak is zomaar 25 – 30 jaar. Al die tijd geniet u van de pracht die riet met zich meebrengt: de verkleuring van goudgeel naar een volwassen grijsbruine tint en het droogproces bij zonlicht. Toch komt er een moment dat u zich afvraagt of de rieten kap nog net zoveel bescherming biedt als eerst. Bij twijfel of vragen over de staat van uw rieten dak, komen we graag langs voor advies. Vervanging is niet altijd direct nodig; renovatie kan ook nog een optie zijn. Ons advies is altijd gebaseerd op uw eigen (woon)wensen en situatie. Vervanging of renovatie van een rieten dak is een proces dat we samen ingaan. Uw dak, onze zorg.

Er zijn een aantal dingen wat u zelf ook kunt meenemen. De hellingshoek bijvoorbeeld. Over het algemeen geldt: hoe steiler de kap, hoe beter. Hemelwater wordt snel afgevoerd waardoor het dak sneller droogt. Daarnaast speelt licht en lucht ook een rol. Een rieten dak houdt van licht en lucht. Het riet heeft dat nodig om snel te kunnen drogen. Maar onderhoud is wellicht het belangrijkste. Een rieten kap heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om te inspecteren op slijtplekken, maar ook op de vorming van algen en mossen. Die vormen een groene laag over het riet waardoor het minder snel droogt. Eén dag per jaar en uw dak kan jaren mee.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Achteruitrijcamera te koop bij Van Zwitserland

Denk je er wel eens aan om een achteruitrijcamera te kopen? Dat is een slim idee! Het wordt steeds vaker gebruikt, en mar goed ook. Het heeft veel voordelen om zo’n ding in je auto te hebben. Een achteruitrijcamera is onder andere een mooie toevoeging aan jou en je inzittende de veiligheid. Je hebt namelijk een extra paar ogen. Dat zorgt voor meer zicht. Je dode hoek wordt verkleind, waarna je minder snel iets over het hoofd gaat zien. Dat kan vervelende situaties voorkomen, zoals nare ongelukken. Daarnaast heb je ook extra beeld tijdens het parkeren. Dan zie dat ene paaltje niet meer over het hoofd. Dat scheelt ook weer wat!

Als je een achteruitrijcamera wilt hebben, dan moet je bij Van Zwitserland zijn. Van Zwitserland heeft namelijk onder andere achteruitrijcamera te koop. Achteruitrij camera’s zijn er in vele vormen en maten. Welke achteruitrij camera voor je specifieke situatie de beste achteruit rij camera is van vele factoren afhankelijk. Afhankelijk van het type voertuig, de afmetingen van het voertuig en de situaties waarin het voertuig gebruikt wordt is de ene achteruitrij camera daar geschikter voor dan andere.

Van Zwitserland heeft verschillende merken en modellen. Bijvoorbeeld de Orlaco achteruitrijcamera. Elk model heeft z’n eigen specificaties. Alle camera’s zijn schokbesteding, stofvrij en waterdicht. Ook zijn enkele modellen voorzien van een verwarmde lensglas. Dat voorkomt het condenseren van de lens. Ook zijn alle achteruitrijcamera ’s stof -en waterdicht. De camera’s van Van Zwitserland gaan nog een stapje verder; deze zijn vrijwel allemaal IP69 waterdicht. Dit is de hoogst haalbare normering. Dit betekent dat ze ook bestendig zijn aan grote hoeveelheid water, zoals wanneer je een wasstraat in gaat. De camera’s zijn voorzien van infrarood lampjes. Hierdoor is er ook bij nacht goed zicht mogelijk. Dit is van belang als je vaker ’s nachts rijdt. Voor een compleet overzicht van alle camera’s en modellen, kijk je op de website.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

De beste merken voor achteruitrijcamera’s

De beste merken voor achteruitrijcamera’s

Wanneer u een bestuurder bent van grote voertuigen, is het soms lastig om te kijken waar u heen gaat wanneer u achteruit aan het rijden bent. Gelukkig zijn speciaal hiervoor achteruitrijcamera’s in het leven geroepen, die u de helpende hand kunnen bieden bij bijvoorbeeld het oprijden van een losdek, het parkeren van een caravan of het inrijden van nauwe straatjes. Hieronder staan de twee marktleiders wat betreft achteruitrijcamera’s opgesomd.

–          Orlaco camera

Orlaco is een van oorsprong Nederlands merk wat onder groei haar vleugels heeft uitgeslagen naar onder andere de VS, Japan en Japan. Er staan in deze landen enkele verkoopkantoren, echter beslaat het verkoopgebied door middel van online verkoop ongeveer de hele planeet. Orlaco staat voor stevigheid, betrouwbaarheid en het in eigen hand houden van het bedrijf. Dit combineert het bedrijf met oog voor het milieu, wat het een milieubewuste organisatie maakt.

–          Waeco camera

Waeco is een merk van het Amerikaanse Dometic Group, wat zich niet alleen richt op achteruitrijcamera’s. Dit is echter wel een enorm sterk punt van de organisatie, ze ontwikkelen namelijk één van de meest betrouwbare achteruitcamera’s. Het bedrijf bied een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, met vaak interessant aspecten aan hun product, zoals bijvoorbeeld een nachtfilter.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare achteruitrijcamera kunt u het beste bij één van deze twee merken uw aankoop doen. Naast dat de camera’s allerlei ontzettend handige functies bezitten, is het gebruikersgemak ook geoptimaliseerd. Zo zijn de software systemen van beide merken makkelijk aan te sluiten, bieden zij een gemakkelijke gebruikerservaring en is er een groot assortiment aan talen opgenomen in de apparaten.

Bij het uitkiezen van een achteruitrijcamera dient u na te denken over waar u behoeft aan heeft: een vrachtwagenchauffeur zal immers andere eisen stellen aan zo’n camera dan een vakantieganger met caravan. Uiteraard kunt u zich ook laten adviseren in een fysiek verkooppunt, of kunt u online uw vragen stellen aan een medewerker!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

De geschiedenis van de kerstman

De kerstman, iedereen herkent hem gelijk. Een volle, opgewekte, vrolijke man die symbool staat voor het kerstfeest dat iedereen jaar gevierd wordt op 25 en 26 december. Dit uiterlijk is vooral bekend door de reclame van Coca Cola, hierdoor hebben veel mensen het idee dat dit is hoe de Kerstman eruit ziet. Hij staat zelf op van alles afgebeeld die periode, kerstman sokken,kerstman lichtjes, op kerstkaarten en zo kunnen we nog wel even doorgaan.  

De kerstman is een figuur die rond die kerstperiode langskomt met zijn slee met rendieren en die cadeautjes langs brengt voor alle kinderen. Volgens de Amerikaanse verhalen heeft de kerstman elfjes in dienst op de Noordpool. De werkende elfjes pakken het speelgoed in dat bedoeld is voor de kinderen. Volgens andere verhalen zijn het kabouters die voor hem werken maar dit is in ieder land anders. 

Volgens de meeste verhalen heeft de kerstman een slee die vooruit getrokken wordt door acht rendieren die in staat zijn om te vliegen. Volgens verhalen werd er een negende rendier toegevoegd genaamd Rudolph en worden er daarom zoveel liedjes geschreven over dit rendier. Volgens de meeste verhalen woont de Kerstman op de Noordpool maar volgens veel Europese verhalen woont de Kerstman in Finland.   

Ieder land geeft zijn eigen invulling aan het kerstverhaal maar ondanks dat genieten alle landen evenveel van het kerstfeest en alle gezelligheid rondom deze dagen. Er zijn veel nieuwe en oude tradities die terugkomen. Denk hierbij aan de kerstboom, alle plekken die mooi versierd zijn met kerstversiering, het luisteren van kerstmuziek en het kopen van cadeautjes onder de kerstboom. Ondanks alle andere invulling blijft het een prachtig feest waar iedereen bij elkaar komt en gelukkig is. Af en toe is het moeilijk om te kiezen wat je voor wie onder de boom legt, gelukkig zijn er steeds meer leuke sites met kerstartikelen. Bijvoorbeeld uglyXmas, een goedkope foute kersttrui kopen, dan ben je hier aan het goede adres.  

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Duurzaam wonen

 

Tegenwoordig wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Wetenschappers brengen ons er continu van op de hoogte dat het niet goed gaat met de wereld en dat wij de oorzaak zijn daarvan. Het klinkt soms misschien alsof wij als individuen niks uit kunnen maken, zeker vergeleken met de grote bedrijven die miljoenen keren meer uitstoten dan wij. Toch zijn er dingen die wij kunnen doen om de wereld toch net wat groener te maken.

 

Het besparen van water is iets dat simpel klinkt, maar toch grote gevolgen kan hebben. Door minder lang te douchen of de kraan dicht te draaien als je je tanden poetst kan je al een duizenden liters water per jaar besparen.

 

In de winter heb je vaak de neiging om de thermostaat iets te lang iets te hoog te zetten. Dit is een van de makkelijkste manieren om te veel energie te verbruiken. 

 

Zonnepanelen plaatsen is een wat duurdere manier om energiezuiniger en efficiënter te zijn, maar het werkt zeker. Binnen 8 jaar kan je verwachten de oorspronkelijke kosten terug te verdienen in de vorm van energie.

 

Verder is het ook slim om je huis te isoleren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar alle manieren komen erop neer dat warmte binnen wordt gehouden en de kou buiten wordt gehouden en vice versa. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je je huis gasloos of in ieder geval met minder gas warm kan houden. Zo ben je dus duurzaam bezig je huis te verwarmen.

 

Als je een tuin hebt kan je ook duurzaam bezig te zijn door je eigen compost te maken. Dan ben je niet meer afhankelijk van kunstmest en recycle je je afval op een groene manier.

 

Ten slotte kan je nog letten op de manier waarop je kookt. Het gebeurd veel te vaak dat er goede stukken voedsel worden weggesneden en weggegooid of dat er resten worden weggegooid of dat er te veel voedsel werd ingekocht en het overschot werd weggedaan. Dit is heel makkelijk te voorkomen door te letten op de hoeveelheid eten dat je kookt.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Een nieuwe kerstboom

Na elke kerstmis staan ze weer overal: oude kerstbomen. Na kerst doen veel mensen de kerstboom snel weer het huis uit. Zij vinden dat de kerstboom teveel naaldjes loslaat en dat hij in de weg staat. Dit is eeuwig zonde. Het zorgt ervoor dat miljoenen bomen worden gekapt en eigenlijk maar twee weken worden gebruikt. Het kappen van al deze bomen is slecht voor het milieu en het kost ongelofelijk veel tijd om al deze kerstbomen op te halen. De meeste gemeentes hebben een regeling voor het ophalen van kerstbomen maar het voelt toch als een flinke verspilling. Een oplossing hiervoor is een kunstkerstboom kopen!

 

Een kunstkerstboom is een stuk makkelijker dan een echte kerstboom. Deze bomen laten geen naaldjes achter, zien er altijd goed uit en ze hoeven ook geen water. Dit is een ideaal alternatief voor een echte kerstboom. Ook kan een kunstkerstboom met sneeuw worden aangeschaft. Met een kunstkerstboom hoeven er helemaal geen toevoegingen aan te worden gedaan. Deze kerstbomen zien er altijd goed uit en kunnen gekocht worden inclusief versiering. Dit is ideaal voor mensen die geen zin hebben om elk jaar weer bezig te gaan met het kopen van versiering.

 

Ook is een kunstkerstboom ideaal voor bedrijven. Veel bedrijven zitten er niet zo op te wachten om elk jaar een nieuwe kerstboom te kopen. Vooral bedrijven die graag een extreem grote kerstboom willen. Dit elk jaar aanschaffen is een vrij duur grapje. Vandaar dat deze bedrijven het beste kunnen kiezen voor een kunstkerstboom. Een kunstkerstboom hoeft maar één keer te worden aangeschaft en bedrijven kunnen kiezen hoe groot de boom moet zijn. Dit is ideaal als een bedrijf niet jaarlijks een nieuwe boom wil kopen. Ook scheelt het met de versiering, in veel kunstbomen zit deze al gemaakt.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Bedrijven willen graag scoren met hun website

Bedrijven hebben een website om klanten te werven, producten te verkopen of diensten aan te bieden. Met andere woorden de website is bedoeld om geld mee te verdienen. Dan moet die website natuurlijk wel zodanig zijn ingericht dat hij inderdaad zorgt voor verhoging van de omzet. Dat ligt aan een aantal factoren. Ten eerste het uiterlijk van de website. Zaken als kleuren en keuze voor lettertypes spelen daarbij een rol. Maar de inhoud van de website is natuurlijk de belangrijkste factor.

Goede teksten geven de doorslag

Op je website moet je goede teksten hebben. Als dat niet het geval is dan zal zich dat uiten in weinig bezoekers en weinig resultaat voor je webpagina. Met andere woorden: Dan kost je website alleen maar geld aan hostingkosten zonder dat het wat oplevert. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je wilt dat je omzet groeit, dat je meer producten verkoopt of meer klanten werft voor je diensten. Als dat lukt dan doe je online goede zaken. Zorg dat bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken en zorg dat ze een bestelling doen of op zijn minst een offerte aanvragen. Als dat lukt dan is de kans groot dat je website meer oplevert dan hij kost in een jaar.

Wat als je zelf geen goede webteksten kunt schrijven?

Als je zelf geen goede schrijver bent voor je website dan is er geen nood. Type in je zoekmachine “tekstschrijver gezocht” en je komt op de website terecht van een goed tekstbureau. Hier werken schrijvers die voor iedere website, webshop of informatieve website goede en informatieve teksten kunnen schrijven. Bij commerciële websites wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de wervingskracht van de teksten.

Zorg dat je website actueel is en blijft

Als je website eenmaal online staat met de gewenste content kun je niet achterover leunen. Het is belangrijk om je website regelmatig te updaten. Dit kun je doen door het plaatsen van blogs, nieuwsberichten en video’s. Blogs en nieuwsberichten kun je eveneens laten schrijven door een professionele tekstschrijver. Je kunt uiteraard hiervoor vooraf input geven zodat de schrijver weet wat je graag wilt in je tekst en welke zoekwoorden hier eventueel in verwerkt moeten worden. Want ook door middel van dit soort blogs kun je de vindbaarheid van je website weer een stukje verbeteren.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Wat is een muggenlamp precies?

Heeft u er ook ervaring mee dat als u op vakantie bent u later erachter komt dat u een muggenlamp had moeten aanschaffen. Het is natuurlijk lekker als het weer mooi weer wordt en je de korte broek weer uit de kast kunt halen. Maar een nadeel aan de zomer is dat de muggen ook weer opkomen, wees daar op voorbereid en schaf een muggenlamp aan. Je ziet het zo vaak voorbij komen dat als het mooi weer word veel mensen onder de muggenbulten zitten, dit is hartstikke irritant en kan je dagen mooi weer verpesten, je kan er slechter door slapen en hebt alleen maar jeuk. De onderneming biedt hiervoor een oplossing voor u aan, een muggenlamp is erg aantrekkelijk voor muggen en als je er dan ook een plaatst kunt u meteen merken dat er minder muggen in uw omgeving zijn. Als u meer informatie wilt over hoe een muggenlamp nou werkt of een andere bruikbaar product wilt bekijken op de website van de onderneming die deze muggenlampen voor u aanbieden, bekijk dan nu de website en lees alles bijbehorende informatie die er bij geschreven staat.

 

Muggenlamp aanschaffen

 

Heeft u na het lezen van de tekst nou interesse in het kopen van een muggenlamp? U kunt altijd langs gaan bij de vestiging van deze onderneming en zo het product aanschaffen of gebruik maken van de webshop en online producten bestellen. Als u nog vragen heeft over bepaalde producten en die blijven onbeantwoord na het bekijken van de website, neem dan nu contact met ze op door de contactgegevens te gebruiken. Hier wordt u geholpen door een van de medewerkers en kunt u al uw vragen kwijt. Het emailadres dat op de website staat is ook beschikbaar voor contact, als u hier een mail heen stuurt zullen ze hier zo snel mogelijk op reageren.

 Verpakking laten ontwerpen bij…..

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw eigen verpakking ontwerpen? Via deze website kunt u binnen een paar simpele stappen uw eigen verpakking ontwerpen. Als u een eigen bedrijf heeft en u heeft een groot logistiek gedeelte, kan het nog wel eens handig zijn om uw eigen verpakking te ontwerpen en zo eigenlijk heel makkelijk een herkenningspunt te creëren bij uw klanten. Het is net als bij televisie reclame, de meest irritante reclame met het rare zinnetje blijft bij iedereen plakken in het geheugen en als het een keer ter sprake komt weer iedereen wel meteen waar het over gaat. Dit kunt zelf ook creëren door een eigen verpakking te ontwerpen, hier word niet mee bedoeld om iets irritants of lelijk te maken zodat mensen het sneller herkennen. Maar een eigen verpakking ontwerpen die goed bij het bedrijf past en zo iedereen de verpakking herkend en als ze de verpakking binnen krijgen ze wel een link naar uw bedrijf leggen. Op de website kunt u meer informatie over uw eigen verpakking ontwerpen vinden. Het is in principe is 5 simpele stappen gedaan, als deze 5 stappen achter de rug zijn start het proces van de productie

 

Eigen verpakking ontwerpen

 

Wilt u nou uw eigen verpakking ontwerpen? Neem dan nu een kijkje op de website en doorloop de simpele stappen en ga voor uw eigen verpakking ontwerpen. Op de website kunt u ook de contactgegeven vinden, op het moment dat ze onderneming geopend is kunt u telefonisch contact met ze opnemen. Ze helpen u graag zodat u zo snel mogelijk door de stappen heen bent en alleen nog maar hoeft te wachten op de levering. Het emailadres staat ook op de website, hier kunt u uw mails heen sturen. Ze proberen hier dan zo snel mogelijk op te reageren.

 

 

 

 

 Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

een gezonde glimlach!

De mond is één van de belangrijkste onderdelen van het lichaam. De glimlach is vaak het eerste wat mensen zien en een mooie glimlach kan een groot verschil maken. Het is dus ook logisch dat het belangrijk is dat uw gebit er goed uit ziet. En de tandarts kan niet alles bij u doen. Dus wat doet u als u bijvoorbeeld een kincorrectie nodig heeft? Juist, u gaat naar de Orfeo kliniek!

Het is een feit dat een mooie glimlach u betere kansen geeft in de toekomst. Neem bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek. Daar is het essentieel dat u een mooie glimlach heeft om een goede eerste indruk achter te laten. Of als u op een date gaat. Dan is het natuurlijk ook van belang dat u er goed uit ziet. Dat is wel zo leuk voor da ander!

Maar het is niet alleen voor andere fijn dat uw monde er goed uit ziet. Overkom uw onzekerheden en zorg er voor dat u met een grote, zelfverzekerde glimlach de deur uit kan!

Maar de Orfeo kliniek doet ook normale procedures. Zo kun u bij ons u verstandskies trekken bijvoorbeeld. Dit is misschien niet onze specialiteit, maar wij zijn zeker meer dan goed genoeg getraind voor zo’n soort ingreep. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor orthodontie, ontsmetting of een gewone controle behandeling. Kortom, de Orfeo kliniek is de place to be om uw mond te laten verzorgen en een optimaal resultaat te realiseren.

Wij hebben op onze website een onderdeel waar iedereen van ons team in staat. Zo kunt u zien wie u eventueel kan gaan behandelen. Daarbij staat er ook erg veel informatie over de specialist zoals waar ze hun opleiding hebben gedaan, en hoe lang hij of zij dit werk al doet!

Bent u benieuw naar wat wij allemaal doen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via de mail, of u kunt besluiten ons even een belletje te geven. Wij zullen er dan alles aan doen om het voor u duidelijk e maken!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier