Ontwikkelaar van recruitmentsoftware die met u meedenkt

Mysolution ontwikkelt software voor recruitmentbureaus. De software is ontwikkeld vanuit een bestaande basis. In additie op die bestaande basis wordt de software gepersonaliseerd, zodat het perfect functioneert op uw omstandigheden en op uw werkwijze. Dat maakt de software solide en betrouwbaar en toch persoonlijk. De implementatie van de software is hiermee zo eenvoudig mogelijk.

Het softwarepakket kent een breed aanbod aan functies: urenregistratie software, planning, loonberekening, en nog veel meer. Het softwarepakket van Mysolution zorgt ervoor dat alle bedrijfsprocessen sneller verlopen, waardoor uw veel tijd bespaart en minder foutgevoelig bent. Fouten kunnen veel tijd en geld kosten. U werkt dus meer efficiënt wanneer u de software van Mysolution implementeert.

Zelf complexe processen als crm werving en selectie worden eenvoudig met de software van Mysolution. De werkprocessen worden semi-geautomatiseerd, waardoor u veel minder gevoelig bent voor fouten. Fouten kunnen kostbaar zijn. En minder fouten betekent dus dat u zowel tijd als geld bespaard.

Veel taken worden met het grootste gemak beheerd, het dashboard van het softwarepakket is zo in te richten dat u alleen de zaken ziet die voor u belangrijk zijn. In een enkele oogopslag ziet u of een kandidaat een volgende fase nadert, vacatures met prioriteit, en andere zaken. Daarnaast kunt u met het grootste gemak plannen. U zet heel eenvoudig de juiste kandidaat op de juiste diensten. De kandidaat kan zichzelf zelfs inplannen met behulp van selfplanning. Met de planner van Mysolution houdt u overzicht voor de klant, jezelf en de uitzendkracht.

De oplossingen die Mysolution heeft geleverd in voorgaande samenwerkingen dragen steeds opnieuw bij aan een werkende oplossing voor uw recruitment of- uitzendbureau. Wanneer de oplossing goed is, dan vraagt Mysolution zich af: “Kan het beter?” en wanneer het antwoord “ja” is, werkt Mysolution graag aan de verbetering van de bedrijfsprocessen. U kunt ook uw werkprocessen verbeteren door het softwarepakket van Mysolution te implementeren.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Verschillende soorten werktijden

Het ouderwetse ‘negen tot vijf’ lijkt over de jaren steeds meer te vervagen. Sommige werkgevers experimenteren met verschillende soorten vormen van werken. De effectiviteit van deze vormen is nooit volledig bewezen. Toch claimen de werkgevers voordelen te zien in de vormen. In dit artikel vind je allerlei alternatieven voor de traditionele ‘negen tot vijf’.

 

De eerste optie is om de werknemers zelf te laten kiezen wanneer ze naar het werk komen. Het is als werkgever dan belangrijk om duidelijke afspraken, zoals wat het verplicht aantal uren is voor de werknemer. Hierdoor zorg je ervoor dat er altijd duidelijkheid is. Ook is het belangrijk om de online urenregistratie op orde te houden.

 

Een andere optie is om de werkgever het eigen salaris te laten bepalen. Het is dan wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je duidelijke richtlijnen bepaalt rondom het salaris. Er zullen natuurlijk limieten moeten worden gesteld. Als het echt mis dreigt te gaan, bereken salaris dan gewoon nog een keer. Het voordeel hiervan is dat de werknemers doen aan zelfreflectie. Er is bewezen dat hier enorm veel van geleerd wordt.

 

Het is ook een optie om de werknemer te laten kiezen waar hij werkt. Bij sommige bedrijven maakt de locatie namelijk helemaal niet meer uit. Dit is allemaal mogelijk door de technologische ontwikkelingen. Dit is natuurlijk niet van toepassing voor ieder bedrijf, sommige bedrijven hebben namelijk gewoon fysieke arbeid nodig. Het voordeel van het thuis werken is dat de werknemer werkt op een eigen gekozen plek. Makkelijker kan je het niet maken als werkgever, daarom kan je maximale prestaties vragen van de werknemer.

 

Ondanks al deze vormen is het oude ‘negen tot vijf’ nog steeds verreweg het meest populair. De reden hiervoor is dat de mentaliteit nog steeds bij veel mensen in de systemen zit. Hierdoor gaat het overschakelen lastig worden. Toch zie je dat steeds meer bedrijven het ‘anders’ proberen. De ‘negen tot vijf’ mentaliteit zal in sommige bedrijven toch echt gaan verdwijnen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Beter leren tennissen

Veel mensen tennissen graag, bijvoorbeeld op vakantie of op een vrije dag. Ook als je niet op les zit, kun je er best goed in worden door het veel te doen. Kun je wel wat tips gebruiken om je tegenstanders te verslaan en beter te worden in het tennissen? Lees dan verder, want in dit artikel geven we tips om beter te leren tennissen.

 

Goed materiaal

Zoals bij de meeste sporten is ook bij tennis het materiaal erg belangrijk. Wil je toevallig een nieuw tennisracket kopen, ga dan voor een Head tennisracket. Die zijn van goede kwaliteit. Laat je ook goed adviseren, zodat je een racket koopt dat goed bij je past. Goede schoenen zijn ook fijn, zodat je je makkelijk kunt bewegen op het tennisveld.

 

Speel met de juiste tegenstander

Als je tegen iemand speelt die slechter is dan jij, zul je er niet veel van leren, want je wordt dan niet genoeg uitgedaagd. Onder je niveau spelen gaat je niet omhoog helpen. Maar speel je met iemand die veel te goed voor je is, dan leer je ook niks. Je bent dan niet echt aan het spelen, je bent dan alleen maar bezig in de hoop een paar ballen terug te slaan, daar wordt je techniek ook niet beter van. Speel bij voorkeur met iemand die net iets beter is dan jij. Op deze manier speel je een eerlijke wedstrijd, maar word je wel uitgedaagd.

 

Vraag om tips

Als je met iemand altijd een bepaalde bal speelt waarbij jij de fout in gaat, vraag dan hoe hij of zij dat doet. Als je vriendschappelijke wedstrijdjes speelt, wil diegene dat vast met je delen. Op deze manier leer je slimme trucjes van anderen en verbeter je je eigen techniek. Je kunt natuurlijk ook naar tenniswedstrijden op tv kijken, daar kun je ook tips uithalen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

fit worden op de trampoline

Het is tegenwoordig steeds populairder om gebruik te maken van een trampoline voor het sporten. Zo zijn er in de sportschool speciale groepslessen waar iedereen gebruikt maakt van zijn eigen trampoline. Gedurende de les voer je dan bewegingen uit wat je zou kunnen zien als dansen. Deze lessen worden dan ook meestal gedaan op muziek. Hoe zwaar de lessen zijn kan men zelf bepalen. Zo kan je er zelf voor kiezen hoe hard je springt, en hoe hoog je dus gaat. Natuurlijk is het leuk om deel te nemen aan deze lessen in de sportschool. Echter hebben veel mensen geen abonnement. Je kan dan natuurlijk een eigen trampoline kopen en zelf de oefeningen uitvoeren. Trampoline springen is heel gezond, we zullen enkel van de positieve aspecten toelichten in dit artikel.

 

Ten eerste is het belangrijk dat je met de oefeningen op de trampoline een grote hoeveelheid calorieën verbrand. Zo is gebleken dat een uur trampoline springen gelijk kan staan aan ongeveer 600 calorieën. Dit komt neer op ongeveer 10 calorieën per minuut en dat is natuurlijk ontzettend veel.

 

Verder zijn er nog meer positieve gevolgen van trampoline springen op je gezondheid. Zo zorgt de vering in de trampoline dat de impact van het sporten minder direct op je spieren eng gewrichten is. Hierdoor zal je niet zo snel blessures krijgen van trampolines springen.

 

Bij het springen train je onder andere je billen en je benen. Dat komt omdat je die natuurlijk gebruikt om de springbeweging te maken. Daarnaast is het belangrijk dat het eigenlijk niet echt sporten is, het is gewoon ontzettend leuk om te doen. Als je ervoor kiest om thuis de workout te doen moet je wel rekening houden met je eigen veiligheid. Om je veiligheid te waarborgen kan je bijvoorbeeld een trampoline met veiligheidsnet aanschaffen. Hierdoor kan je sporten met een veilig gevoel.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Heeft u last van winterdepressie?

Winterdip, winterdepressie hoe u het ook wilt noemen het klinkt ons allemaal wel bekend in de oren. Een winterdepressie wordt ook wel beschreven als depressief en neerslachtig gevoel gedurende herft en winter. Dit wordt dan voornamelijk veroorzaakt door de verstoring van het ritme van het lichaam. Dit komt dan weer door de verandering in de hoeveelheid licht. Net als dat bloemen en planten een bepaalde hoeveel licht nodig hebben om te functioneren, gebruikt de mens de hoeveelheid licht voor zijn biologische klok. Zo maakt het lichaam melatonine wat een belangrijk hormoon is om in slaap te vallen. In het algemeen wordt er bij het korter worden van de dagen meer melatonine aangemaakt door het lichaam. Als gevolg kunt u zich dus slaperig voelen.

 

Gelukkig is een winterdepressie geen “echte” depressie. Daarom is winterdip een betere benaming voor het jaarlijkse terugkomende fenomeen. Echter hebben sommige mensen zoveel last van de klachten dat men wel degelijk kan spreken van een winterdepressie

 

De symptomen van winterdepressie zijn vrij algemeen. Zo kunt u extra vermoeid zijn, meer behoefte aan slaap hebben, prikkelbaar en minder concentratie hebben door een verandering in uw slaappatroon. Met betrekking tot humeur kunt u zich somber voelen, minder kunnen genieten en minder behoefte hebben aan sociaal contact.

 

Er zijn enkele tips om een winterdepressie tegen te gaan. Zo kan lichttherapie veel menen helpen met hun klachten. Verder wordt aangeraden om te blijven bewegen in de buitenlucht en gezond te blijven eten.

 

Als u zich herkent in de bovengenoemde symptomen is het belangrijk om te weten dat u niet de enige bent. In Nederland zijn er ruim 40000 mensen bekend die aantoonbaar last hebben van een winterdepressie. Het is verder niet duidelijk waarom niet iedereen wordt beïnvloed.  Zoals gezegd hebben sommige mensen er meer last van dan andere.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Uw gebit

Heeft u er weleens over nagedacht over hoe belangrijk uw tanden eigenlijk zijn. Elke dag gebruiken we, en zonder zou het stukken lastiger zijn om te kunnen leven. Het is dan ook een van de belangrijkste elementen die we in ons lichaam hebben. Zonder tanden kunnen we natuurlijk niet ons eten kauwen. In dat geval zouden we moeten leven op vloeibaar voedsel of voedsel wat je in een keer kunt doorslikken. Het is dan ook vrij bijzonder dat we een gebit hebben dat zich gedurende een mensenleven vervangt. Zo is een kindergebit vaak wel minder sterk en bovendien ook witter. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de hoeveelheid glazuur op tanden, dat is bij kinderen minder dan bij een volwassenen gebit. Als resultaat is het volwassenen gebit dus geler dan een melkgebit. Dit klinkt misschien negatief, en dat is het ook van een esthetisch opzicht, maar als resultaat is het gebit sterker. Verder verschilt het gebit ook in grootte. Als resultaat is het mogelijk dat het nieuwe doorkomende gebit niet helemaal recht staat. Dit komt voornamelijk doordat de tanden niet geleidelijk naar boven komen, maar op een inconsistente wijze (1 voor 1). Het blijvende gebit heeft dus wat meer speling om te groeien, dit kan uiteindelijk scheve tanden als resultaat hebben.

 

Niet iedereen vindt het belangrijk maar veel mensen laten wat aan hun gebit doen als blijkt dat de tanden scheef staat. Daarom is het tegenwoordig ook niet meer vreemd om een beugel te dragen. In verhouding kiezen meer mensen ervoor om een beugel te nemen dan niet.  Dit is verstandig omdat het op latere leeftijd last kan veroorzaken. Dit kan zich dan voordoen in de vorm van pijn tijdens het eten of zelfs wanneer men niet eet. In dat geval is het verstandig advies te vragen aan een orthodontist om te kijken voor de mogelijkheid voor een beugel. In het ergste geval is een beugel niet genoeg om de tanden te verplaatsen en is het nodig om een kaakcorrectie te plegen om ruimte vrij te maken voor de andere tanden. Het is daarom belangrijk gedurende de puberteit de groei van de tanden in de gaten te houden.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Botox is een handige stof

Heel veel mensen zijn tegenwoordig wel bekend met het begrip botox. Wie gebruikt het nou niet? Bijna alle vrouwen grijpen naar de botox op latere leeftijd wanneer de rimpels zichtbaar worden.  Je kent het stereotypen wel met een zonnebankhuid en hele dikke opgespoten lippen en strakgetrokken voorhoofden. Ze denken allemaal dat ze er mooi uitzien maar dit zien ze dus echt totaal niet. Maar hoe wordt botox nou echt gebruikt. Hoe werkt deze stof en wat is het eigenlijk. Het is zonde dat je zo zwart wit denkt over botox. Die stereotypen vrouwen met opgespoten lippen die gebruiken deze stof gewoon verkeerd. Als je er een beetje normaal mee omgaat kun je best een paar rimpels wegwerken met botox. Daar is helemaal niks mis mee. Ik bedoel of je nou rimpel crèmes koopt of je gebruikt een klein beetje botox af en toe. Ik zie het verschil niet, want iedereen wil er wel mooi uit zien. De een doet er alleen wat anders voor dan de ander. Veel mensen weten dus wel dat botox een merknaam is. Het is een merknaam van de werkende stof botulinetoxine. Het is geen gek spul maar het is gewoon een eiwit die spierverslappend werkt. Het is makkelijk om deze stof doelgericht toe te passen. Je kunt met botox kraaienpootjes wegwerken. Echt heel handig, want kraaienpootjes zijn erg lelijk. Het is fijn dat je dan plaatselijk kan kiezen wat je wilt wegwerken in je gezicht en dat je niet gelijk heel je hoofd hoeft te bewerken. Je kunt botox trouwens ook nog voor veel meer andere dingen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld ook inzetten als je te veel zweet. Als je echt last hebt van natte plekken op je kleding als je aan komt op je werk en je ruikt ook niet zo fris. Dan wil je het liefst omkleden. Misschien is het dan een idee om je botox te gebruiken voor het zweten. Dan kun je bijvoorbeeld botox oksels nemen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Salarisservice

Het kost vaak veel tijd als werkgever om de salarissen van de werknemers goed te regelen en te organiseren. Als werkgever is het natuurlijk belangrijk om je zaken goed op orde te hebben, maar het bijhouden van de salarisverwerking gaat toch altijd een beetje moeizaam. Het moet natuurlijk wel gebeuren maar het is zeker geen fijn klusje. Bovendien kost het je veel tijd en moeite die je liever in andere zaken had willen steken. Dit is ook de reden waarom er gespecialiseerde bedrijven zijn die een salarisservice aanbieden. Dit zijn bedrijven waar je je salarisverwerking aan kan uitbesteden en zij zullen alle taken omtrent de salarisadministratie en verwerking op zich nemen. Jij hoeft je hierdoor daar geen zorgen meer om te maken en bovendien heb je meer tijd over voor andere werkzaamheden waar je aan kan werken. De salarisservice is vaak 24 uur per dag toegankelijk voor de werkgevers en daarnaast is het ook een erg gebruiksvriendelijk programma voor de werknemers. De bedrijven maken namelijk gebruik van een speciaal platform waar de werknemers en werkgevers op kunnen inloggen om zo de loonstrook te zien. De loonstrook zal dus gedigitaliseerd worden. Hiermee bespaar je een hoop papier en bovendien wordt het veel overzichtelijker en efficiënter. Daarnaast kan je ze niet meer kwijtraken en heb je altijd inzicht in de loonstroken. De service biedt daarnaast ook een speciale salarissoftware die ervoor zorgt dat alles up-to-date blijft en daarnaast zullen de cao veranderingen ook automatisch doorgevoerd worden in het programma. Je hoeft dus niet meer zelf de cao door te spitten om te kijken wat er veranderd is en hoe het precies zit met de salarissen van de werknemers. Daarnaast zijn er ook nog andere programma’s die aan de salarissoftware gekoppeld kunnen worden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook managementinformatie aan koppelen en een speciale managementinformatiemodule.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Stangafdichting van polyurethaan ; geen druppel vloeistof verspild!

Wist u dat een polyurethaan  stangafdichting uitstekend geschikt is voor het hermetisch afsluiten van naden van stangen en zuigers? Net als een zuigerafdichting is een stangafdichting bedoeld voor de vloeistofafdichting in hydraulische cilinders. Deze afdichtingen zorgen ervoor dat de cilinder niet naar buiten kan gaan lekken. De vloeistof blijft dus te allen tijde in de cilinder. Zodoende kunnen er geen gevaarlijke lekkages ontstaan. De stangafdichting dicht af op de cilinderstang en wordt aan de buitenkant van de cilinder gemonteerd. De afdichtingen zijn in nagenoeg alle media toe te passen en bieden een optimale bescherming tegen het penetreren van media in het systeem. Zo heeft u de garantie dat uw hydraulische cilinders uitstekend beschermd worden.

Zuigerafdichting van de beste kwaliteit

Een goede zuigerafdichting vindt u bij een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Dit bedrijf kan u adviseren over de beste keuze in uw specifieke situatie. De afdichtingen van de specialist zijn van Amerikaanse en Europese makelij. Zodoende bent u verzekerd van een hoogwaardige zuigerafdichting of stangafdichting. Ook als u op zoek bent naar duurzame glijlagers is het raadzaam om een betrouwbare partner in te schakelen. Op die manier weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt. Een stangafdichting of zuigerafdichting die niet aan alle kwaliteitseisen voldoet kan namelijk de nodige problemen veroorzaken. En dat wilt u als vanzelfsprekend koste wat het kost voorkomen.

Duurzame zuigerafdichting voor hydraulische cilinders

Heeft u last van lekkende hydraulische cilinders en wilt u dit probleem zo snel mogelijk oplossen? Neem dan contact op met de specialist op het gebied van zuigerafdichtingen. Als u een zuigerafdichting of een stangafdichting aanschaft bij een specialist, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. De afdichtingen zijn bijzonder duurzaam en gaan daardoor lange tijd mee. Dat wil zeggen dat u niet om de zoveel tijd veel geld kwijt bent aan een nieuwe afdichting. Uiteindelijk kunt u met een stangafdichting of zuigerafdichting van een erkende leverancier dus besparen op de kosten. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat u het werk niet iedere keer hoeft neer te leggen om een afdichting te vervangen.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Veilig rijden

Vele mensen onder ons zijn dagelijks op de weg te vinden. Dit is omdat zij met de auto naar hun werk moeten of bijvoorbeeld iedere dag de kinderen naar school moeten brengen en ophalen. Wanneer je dit dagelijks doet is het wel belangrijk dat het autorijden zo veilig mogelijk is. Bij autorijden komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het besturen van de wagen. Er moet ook goed opgelet worden en ook zijn er nog vele andere handelingen die je moet verrichten tijdens het autorijden. Sommige houden van autorijden, andere vinden er weer niks aan. Vaak is het inparkeren voor vele mensen geen hobby. Zo kan het voor sommige mensen best moeilijk zijn om goed in te parkeren doordat je vele dingen tegelijk moet doen en ook nog de auto precies op de goede plek te moeten krijgen, en dan ook nog eens recht. Je zou wel eens willen dat iemand anders het voor je kon doen of dat je hulp had bij het inparkeren. Gelukkig is dit tegenwoordig mogelijk met een achteruitrijcamera set. Dit kan erg helpen bij het inparkeren. Het moeilijke hieraan is namelijk dat je niet goed zicht hebt op wat er achter de auto gebeurd. Met een achteruitrijcamera heb je hier juist wel zicht op en dat maakt het autorijden een stuk veiliger doordat je goed kan zien wat zich achter de auto bevindt en je hierdoor niet onnodig schade rijdt tijdens het inparkeren. Je hebt een achteruitrijcamera draadloos of met bedrading. Beide kunnen makkelijk geïnstalleerd worden in iedere auto. Hierbij zit er dan een kleine camera op de achterkant van de auto en zie je het beeld hiervan op je scherm op je dashboard. Vaak geeft de camera ook nog aan met lijntje hoe je het beste kan inparkeren en meteen goed in het vak staat, wie wil dat nou niet?

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier