Gegarandeerd in 1 keer slagen bij 123 Theorie

Een theorie examen dagcursus, daar kun je je vandaag nog voor opgeven. 123 Theorie heeft vestigingen in het hele land en jij bent zeer welkom om deel te nemen aan een cursus- en examendag. De opzet is als volgt. In ochtend krijg je klassikaal les van onze ervaren docenten. Zij vertellen je alle belangrijke dingen die je moet weten. Over voorrangsregels, inhalen, kennis van voertuigen, verkeersborden et cetera. Om er zeker van te zijn dat je het allemaal echt goed begrijpt, wordt er geoefend met examenvragen van eerdere jaren. Zo maak je direct kennis met de soorten en de manier van formuleren. Je doet dit allemaal niet alleen, maar samen met andere meiden en jongens die net zo gemotiveerd zijn als jij. Je zult ervaren dat jullie elkaar steunen en stimuleren.

Auto theorie in Breda?

De theoriecursus in Breda van 123 Theorie vindt een aantal keer per maand plaats. Op verschillende dagen, dus er zit er vast een tussen die jou het best uitkomt. Dit is het adres waar de training wordt gehouden: Charles Petitweg 11, 4827 HJ Breda.

 

Ook bij faalangst of dyslexie, ADHD of ADD

Heb jij last van faalangst, vind je het moeilijk om onder druk te presteren, heb je last van stress en zenuwen? Juist jou helpen we om het felbegeerde theorie examen bewijs te halen. En dit geldt ook voor iedereen met ADHD en dyslexie.

We stellen je op je gemak, benadrukken je sterke punten en leren je slimme manieren en trucs om de examenvragen goed te beantwoorden. Dit alles begint natuurlijk bij rustig en logisch nadenken, goed ademhalen en bovenal positief zijn. Heb je nog vragen voor je je inschrijft? Je kunt 123 Theorie op diverse manieren bereiken. Tegenwoordig krijgen we vaak apps op nummer 0629 99 99 62. Via het online contactformulier worden we ook vaak geraadpleegd. En dan kun je natuurlijk nog bellen of mailen: 085 060 1230 en info @ 123-theorie. nl. We horen graag van je!

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Op vakantie zonder stress

Eindelijk is het weer zo ver, het is vakantie! Eindelijk kun je lekker gaan relaxen op de camping met het hele gezin. Veel gezinnen gaan graag op vakantie met hun caravan of camper. Dit is best handig, want op deze manier hoef je niet al in december je accommodatie te boeken en kan je zelf weten wanneer je weg rijdt. Daarnaast weet je ook van tevoren hoe je bed er uit ziet en het is altijd gezellig en knus binnen. Het kan dus bijna niet misgaan, je komt sowieso relaxed thuis. Of je nou naar Frankrijk, België of Spanje reist, als je een mooi plekje vindt, parkeer je je camper en je hebt een plek om te overnachten. Als je jonge kinderen hebt, vallen campings vaak in de smaak. Door de animatieteams en de vele andere kinderen waar ze mee kunnen spelen, vervelen de kinderen zich geen seconde. Overdags doen ze mee met de verschillende activiteiten met alle andere kinderen en ‘s avonds spelen ze mee in een voorstelling.  

Hoewel je plan op het eerste gezicht waterdicht lijkt, is dit niet altijd het geval. Tien uur met het hele gezin in een kleine ruimte is soms erg intens. Er is altijd een moment waarop er een discussie ontstaat over de juiste afslag. Hadden we nou deze moeten hebben of de volgende? Hiernaast beschuldigen veel mannen hun vrouwen omdat ze vinden dat ze niet goed rijdt. De stereotype vrouw kan geen kaartlezen en niet inparkeren. Dit komt natuurlijk door haar gebrek aan ruimtelijk inzicht. Daar komt natuurlijk nog bij dat ze geen gevoel voor richting zou hebben. Al met al wordt de reis er niet gezelliger op en kom je bijna altijd later aan dan geplant. Eenmaal aangekomen moet je je camper nog in dat kleine plekje zien te krijgen. Een achteruitrijcamera camper kan je hierbij helpen. Een achteruitrijcamera kopen doe je op internet. 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Voor zakelijk gebruik een bedrijfsauto leasen

Een bedrijfsauto is natuurlijk specifiek ingericht om zakelijke wensen van ondernemers te vervullen. De auto moet weliswaar comfortabel zijn, maar het is vooral belangrijk dat hij zakelijk voordeel biedt. Daarom wordt een lease auto zakelijk bekeken. Wat kan je er als ondernemer mee bereiken? En zijn er andere opties die mogelijk beter zijn? Vaak komt men dan uit bij een Mercedes Sprinter. Deze past namelijk op vele manieren in de plannen van ondernemers uit allerlei branches. Dat komt omdat er niet slechts één model Sprinter is. Er zijn namelijk zeer veel varianten op dit model op de markt.

Waarom een Sprinter bestelbus?

In een groot deel van de gevallen gaat het om de bestelbusvariant van de Sprinter. Dit is één van de grootste voertuigen in zijn klasse. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de zeer grote laadruimte. Dit is dan ook aantrekkelijk voor ondernemers. Door de grote laadmogelijkheden kan veel worden bespaard. Het aantal ritjes voor vervoer kan immers flink worden teruggedrongen. Daardoor worden de kosten teruggedrongen en de opbrengsten verhoogd. Dit is voor veel ondernemers de doorslaggevende reden om voor Mercedes Sprinter lease te kiezen voor zakelijke doeleinden. Hij is immers daardoor ook breed inzetbaar voor veel verschillende opdrachten.

Zakelijk auto leasen 

Stel dat je de auto gaat leasen met jouw eenmanszaak. Dan is het ook zo dat je zelf de bestuurder van het voertuig wordt. Dit wil je natuurlijk voor jezelf zo comfortabel mogelijk maken. Het is immers waarschijnlijk zo dat je een groot deel van de week in je bedrijfsauto zal doorbrengen. In zulke gevallen is naast praktische inzetbaarheid ook het comfort van belang. Hier is bij het ontwerpen van de huidige generatie Mercedes Sprinters dan ook in grote mate rekening mee gehouden. Bovendien is er gelet op de prestaties die het voertuig kan leveren. Dit is immers ook van groot belang.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Win deskundig advies in over opritverwarming bij specialist

Overweegt u om opritverwarming op maat te plaatsen bij uw woning of bij uw bedrijfspand? Of bent u benieuwd wat mogelijk is of wilt u meer weten over de tarieven? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Deze kan u voorzien van een vrijblijvend advies en het juiste type vloerverwarming voor u selecteren. Vaak komt een specialist bij u langs op locatie om de stand van zaken op te nemen. Vervolgens brengt hij of zij een vrijblijvend advies uit en stelt een offerte op. U heeft er geen omkijken naar.

Alle elementen die nodig zijn voor opritverwarming

Wanneer u uw oprit wilt verwarmen, dan zijn er een aantal elementen nodig waardoor opritverwarming goed zijn werk kan doen. Er dient op zijn minst één ijssensor geplaatst te worden. Komt er ijs, sneeuw of vocht op de sensor dan zal de sensor ervoor zorgen dat de temperatuur van het wegdek omhoog gaat waardoor het ijs en de sneeuw smelten en/of het vocht verdampt. Wanneer alles verdampt is, wordt met behulp van de sensor het verwarmingssysteem weer uitgezet. Tot een oppervlakte van 50 vierkante meter is één sensor voldoende. In een regelpaneel zijn alle benodigde elementen opgenomen die nodig zijn voor optimale verwarming van het wegdek.

Alle mogelijkheden in kaart gebracht op het gebied van opritverwarming

Weet u niet zo veel af van opritverwarming? Dan bent u niet de enige. Opritverwarming kan op verschillende manieren worden aangelegd. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met factoren als het soort wegbedekking. Ligt er beton, asfalt, kunststof of klinkers op de oprit? Vervolgens wordt er gekeken naar de verwarmingsmethode: oppervlakteverwarming of sporenverwarming? Verder wordt het vermogen per vierkante meter in kaart gebracht en de aan-of afwezigheid van dilatatievoegen. Tot slot wordt er gekeken met welke bouwkundige zaken er rekening dient te worden gehouden. Vlakverwarming en sporenverwarming hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Welk type zich het best leent is afhankelijk van meerdere factoren. Laat u hierover informeren door de specialist.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Een Ford Transit zakelijk

Een zakelijke auto moet vooral praktisch zijn. Dat betekent bijvoorbeeld voor mensen in de buitendienst dat zij veel materiaal en gereedschap moeten mee kunnen nemen. Als ondernemer denk je hierover na. Of je nu een kleine onderneming of een grote vennootschap draaiende moet houden maakt daarbij niet uit. Een auto lease zakelijk invullen doe je door eerst te kijken naar de behoefte die je op zakelijk gebied hebt. Wat moet de auto kunnen om voor jou de juiste optie te zijn? Vaak komt het dan neer op omvang, maar ook op lage kosten voor bijvoorbeeld brandstof en onderhoud.

Een plan opstellen

Kiezen voor een nieuw voertuig voor in het wagenpark kan best een flinke opgave zijn. Er zijn zeer veel auto’s op de markt en er gebeurt momenteel van alles in de autobranche. Je wilt natuurlijk in de eerste plaats een auto waar je jouw bedrijf mee verder helpt. Veel ondernemers kiezen daarom voor Ford Transit lease. Denk er maar over na. Het is een voertuig met een grote laadruimte van acht kubieke meter. Het is ook een auto met een zeer zuinige motor. En het is ook nog eens een voertuig met allerlei extra’s op het gebied van comfort en veiligheid.

Voordelen van zakelijk auto leasen

Daarnaast zitten er natuurlijk veel voordelen aan leasen. Zo zorg je ervoor dat het wagenpark altijd up to date is. Ook worden alle mankementen, schades en onderhoudswerkzaamheden verzorgd. Bovendien betaal je maandelijks een vast bedrag. Dit helpt je bij het opstellen van je budget. Dit wordt namelijk een stuk gemakkelijker wanneer je weet wat je precies kwijt zal zijn aan autokosten op elk moment. Om die reden is leasen van bedrijfsauto’s nog altijd een populaire optie onder zeer veel ondernemers. Een bestelbus als de Ford Transit staat daarbij altijd hoog op de verschillende lijstjes van leaseauto’s.

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

Zonder vrees je rijexamen afleggen

Zonder vrees je  rijexamen afleggen 

Een van de spannendste dagen van je leven is het absoluut: de dag dat je voor het eerst mag afrijden voor je rijbewijs. Na maanden zwoegen in de lesauto ben je er helemaal klaar voor, aldus de instructeur. Maar ben je er wel echt klaar voor?

Alleen al het feit dat je examen is aangevraagd zegt eigenlijk al genoeg. Het vertrouwen dat jouw instructeur in je heeft is niet voor niets. Jij hebt in de afgelopen tijd bewezen dat je de auto meester bent en het verkeer geen geheimen meer kent voor je, omdat je het theorie examen al op zak hebt.

Nu is het natuurlijk niet zo dat je er al bent. Het belangrijkste moet nog komen en dat examen kun je op een heleboel manieren alsnog verknoeien. Hier volgen een aantal tips waar je op moet letten tijdens het examen.

Zorg er voor dat je goed uitgerust aan het examen begint, dit is zeer belangrijk.

Blijf vooral kalm en doe geen gekke dingen. Je moet het zien als een normale les, daar ging het immers ook goed. Geen overdreven dingen doen en goed luisteren naar de instructeur. Dan kan er haast niets fout gaan.

Het is goed om de examinator te laten zien dat je zelfverzekerd bent. Dus niet te twijfelachtig overkomen en lekker vlot doorrijden in het verkeer. Dit betekent natuurlijk niet dat je de snelheid moet gaan overschrijden. Let vooral op de situatie, wat kan wel en wat kan niet.

Laat het geen obsessie worden. Probeer er de dagen ervoor niet teveel over na te denken en laat het gewoon op je af komen. Dit voorkomt stress tijdens je examen.

Mocht je er toch niet zeker van zijn dan kun je er voor kiezen om je instructeur mee te laten rijden. Steeds populairder is ook het examen voor mensen met faalangst. Dit moet je voortijdig aanvragen en kunnen bewijzen. Wij van rijscholen in Utrecht zijn er om jou het roze pasje te laten behalen, dat je vol zelfvertrouwen achter het stuur zit. Bij autorijschool Utrecht ben je verzekerd van de beste rij lessen en de laagste prijs garantie dus plan vandaag je gratis proef les bij rijschool Troy. of bel 030:8080317

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier

De juiste autobanden voor grip op gladde wegen

De juiste autobanden voor grip op gladde wegen. Dat is belangerijk.Wanneer een nieuw seizoen aanbreekt, is het nodig om autobanden te wisselen. Maar waarom is dit nu nodig? Allereerst zorgt het voor een betere grip op de weg in deze jaargetijden. In de winter heeft u meer grip op beijzelde, besneeuwde en natte wegen met winterbanden. In de zomer zorgen zomerbanden voor een betere grip. Winterbanden zullen in de zomermaanden sneller slijten en op deze manier voor gevaarlijkere situaties leiden. Vice versa geldt het ook, zomerbanden slijten sneller in de wintermaanden en bieden ook nog eens nauwelijks grip op gladde wegen. U kunt er ook voor kiezen om all weather banden te bestellen. Deze kunnen het hele jaar door gebruikt worden.

Toonaangevende merken autobanden

Bij Pneus Online vindt u veel verschillende soorten autobanden van toonaangevende merken. Wij beschikken over de grote bandenmerken, zoals Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli en nog veel meer. Ook de minder bekende merken verkopen wij tegen scherpe prijzen. Deze banden bieden wel de nodige extra veiligheid op de weg, zoals extra grip. Of u nu op zoek bent naar 4 x 4 banden of juist een enkele winterband zoekt, bij Pneus Online vindt u het in haar uitgebreide assortiment. We beschikken over wel 8 miljoen verschillende autobanden. Wij hebben ook vele soorten banden direct op voorraad, waardoor een snelle levering is gegarandeerd.

Wanneer autobanden wisselen?

Wanneer is het nu noodzakelijk om autobanden te verwisselen? Als het nieuwe seizoen aanbreekt, is dit altijd aan te raden. Zakt de temperatuur tot onder de 7 graden Celsius, dan is het aan te raden om winterbanden onder uw auto te plaatsen. Stijgt de temperatuur tot boven de 7 graden Celsius, dan zijn zomerbanden aan te raden. Het wisselen kunt u zelf doen, maar u kunt het ook laten doen door één van de specialisten in één van de 15.000 montagecentra in Europa. Dus ook als u op vakantie bent kunt u nog banden laten verwisselen door bij ons aangesloten experts!

 

Bezoek de website voor meer informatie : Klik hier