Uwindex
Image default
Aanbiedingen

3 verschillende soorten trappen en ladders

Bijna elk huishouden heeft wel een trap of ladder in huis. Echter weten veel mensen niet dat er veel verschillende soorten ladders en trappen er daadwerkelijk zijn. Al deze verschillende soorten trappen en ladders hebben allen hun eigen voordelen als nadelen. Wil jij nou meer weten over al deze verschillende soorten trappen en ladders? Lees dan dit blogartikel verder!

 

Zoldertrappen

Het eerste soort trap dat we aanstippen is de zoldertrap. Deze soort trap maakt een verdieping weer bereikbaar. Naast dat het een perfect middel is om een verdieping bereikbaar te maken, is het daarnaast ook nog is te goed te gebruiken voor bij een stapelbed of bij een bibliotheekwand. Deze zoldertrappen kunnen bevestigd worden met een bevestigingsrail voor extra zekerheid en veiligheid.

 

Houten ladders

Steeds vaker gebruiken mensen aluminium ladders, maar houten ladders zijn nog steeds een uitstekend middel voor meerdere doeleinden. Zo staat een houten ladder helemaal niet verkeerd als decoratiestuk in het interieur voor zowel binnen als buiten. Naast een decoratiestuk zijn er ook wat functionelere houten ladders beschikbaar. Eén van deze ladders is de uitschuifladder. Deze houten uitschuifladder is uitstekend geschikt voor de grotere hoogtes. Ben je echter op zoek naar een ladder voor je bibliotheekwand dan is een houten bibliotheekladder de ladder voor jou.

 

Professionele ladders

Naast de wat meer huis, tuin en keuken ladders zijn er ook ladders speciaal gemaakt voor professioneel gebruik. Denk aan professionele ladders voor schilders en glazenwassers. Naast deze twee professionele ladders zijn er ook professionele ladders voor de bouw of voor het werken op en rond de daken. Al deze verschillende professionele ladders hebben hun eigen extra snufjes om het werk zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. Naast de extra snufjes zijn deze ladders ook sterker gemaakt zodat ze ten opzichte van een ‘gewone’ ladder meer gewicht aan kunnen.

 

Aanschaffen van een trap of ladder?

Ben je nou op zoek naar een trap of ladder, maar heb je nog geen idee welke trap of ladder jij nodig bent? Neem dan gerust contact op met Van Eldik Ladders en haar medewerkers. Zij helpen jou graag met jouw vragen en geven hierbij ook nog eens een passend advies. Daarnaast biedt Van Eldik ook nog eens een groot scala aan verschillende soorten trappen en ladders aan. Hierdoor zit er altijd wel een trap of ladder tussen voor jou.

 

https://www.vaneldikladders.nl/